Over ons

Wij leggen de regie en kracht van je werving weer bij jou neer. Het heft weer in eigen handen!

Onze kracht

Pinch of Pepper is een recruitment adviesorganisatie. Wij maken je organisatie online zichtbaar met jouw employerbrand, arbeidsmarktcommunicatie en vacaturemarketing. Om dit goed te doen bieden wij een complete werken-bij website waarmee jij dit kan regelen. Van employerbranding tot recruitment support. Wij willen jou goed maken in werven! Hiervoor bieden wij de best mogelijke tools. Tools die altijd up-to-date zijn aan de nieuwste trends in de markt. Jij loopt dus altijd voorop met je werving ten opzichte van je concurrenten.

Missie

Jouw medewerkers vormen de drijvende kracht achter de groei en ontwikkelingen van je bedrijf. Het vinden en aantrekken van dat talent dat écht past bij je bedrijf willen wij mogelijk maken voor elke onderneming. Door een sterk employerbrand, plus de online tools die dit mogelijk maken aan te bieden. Wij maken deze processen en technieken beschikbaar voor jou, waardoor jij weer eigenaar wordt van het totale recruitmentproces, en floreert in het werven van de beste mensen voor je organisatie.

Visie op recruitment

De conservatieve recruitment branche is toe aan vernieuwing, ofwel een snufje peper! Wij geloven dat de regie van jouw recruitmentproces in jouw handen moet liggen. Jij weet het beste welk talent je bedrijf nodig heeft en op wélk moment dat is. Je beslist zelf wanneer je start met dit proces en welke middelen je hiervoor inzet. Maar ook welke hulp je hierbij kunt gebruiken. Wij faciliteren dit doordat we alle diensten hieromtrent aanbieden, dit doen wij op een transparante manier, waarbij jij de regie hebt. Let’s spice up your Recruitment! 

Deskundig 

Onze jarenlange ervaring in recruitment, online webdevelopment en applicaties maakt dat wij samen tot de invulling komen van jouw vacatures. Flexibel, meer aandacht creëren omdat je groeit, recruitmentmarketing van je vacatures en arbeidsmarktcommunicatie. Dit hebben we zo geregeld.

Onafhankelijk en Transparant

Dit maakt het voor ons heel makkelijk om open en transparant te zijn, samen werven we voor jouw bedrijf. We denken mee, schrijven je vacatures en plaatsen deze op de juiste media middels sterke vacaturecampagnes.

Onze ambitie

Wij willen de best mogelijke werken-bij sites leveren die er puur op gericht zijn om jouw bedrijf, jouw vacatures en jouw employerbrand te laten zien, zodat onze klanten de beste talenten kunnen werven.

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!