Over ons

Onze kracht

Pinch of Pepper is een recruitment adviesorganisatie. Wij maken je organisatie online zichtbaar met jouw werkgeversmerk, arbeidsmarktcommunicatie en vacaturemarketing. Om dit goed te doen bieden wij een complete werken-bij website waar in je dit kan regelen. Van employerbranding tot recruitment support. Wij hebben hiervoor de best mogelijke tools en diensten in huis. Een service die altijd up-to-date is aan de nieuwste trends in de markt. Loop voorop met je werving ten opzichte van je concurrenten.

Missie

Jouw medewerkers vormen de drijvende kracht achter de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Het vinden en aantrekken van dat talent dat écht past bij je bedrijf is ons doel. Met onze services en diensten maken wij het mogelijk om onze klanten goed te maken in recruitment. Jij wordt eigenaar van het totale recruitmentproces en excelleert in het werven van de beste mensen voor je organisatie.

Visie op recruitment

Wij geloven dat de regie van je recruitmentproces in jouw handen moet liggen, daarom benaderen wij recruitment met een recruitment-marketing-strategie. Door open te zijn en een inkijkje te geven in je bedrijf creëer je transparantie, zo laat je jouw werkgeversmerk zien aan je doelgroep in de arbeidsmarkt. Met onze creativiteit en recruitmentdiensten voegen wij de noodzakelijk peper toe aan je recruitment. 

Expertise 

Onze jarenlange ervaring in recruitment, marketing en online webdevelopment maakt dat wij samen tot de invulling komen van jouw vacatures. Meer aandacht creëren voor je vacatures  met recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. 

Onafhankelijk en Transparant

Samen werven we voor jouw bedrijf. We denken mee, schrijven je vacatures, maken video’s en plaatsen deze op de juiste media middels sterke vacaturecampagnes.

Onze ambitie

Wij willen de best passende recruitment diensten leveren, zodat jijzelf jouw vacatures invult.

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!