Werken-bij website

Laat zien wie je bent en dat je mooie vacatures hebt, maak je bedrijf zichtbaar met een sterke werken-bij website!

Werken-bij website

Pinch of Pepper maakt het mogelijk om zelf succesvol en op een professionele wijze personeel te werven met een mooie werken-bij website. Een website, puur gericht om je bedrijf zichtbaar te maken in de arbeidsmarkt. Jij weet het beste wat jouw organisatie zoekt en wat jouw bedrijf uniek maakt? Dit vormt jouw online identiteit, jouw werkgeversmerk.

Een werken-bij website is een belangrijk onderdeel van je totale recruitmentstrategie. Het is vaak dé plek waar een kandidaat zichzelf verdiept in de vacature en jouw bedrijf als werkgever en besluit om te solliciteren, of niet. Wij verzorgen dit persoonlijke digitale visitekaartje en zorgen met onze overige diensten ervoor dat jouw werken-bij website, employerbrand en vacatures de aandacht krijgt die het verdient. Voor € 175,- per maand werf jij óók met onze geweldige werken-bij website. Liever kopen? Neem contact op voor de prijs en voorwaarden….contact

Zo maken wij recruitment weer bereikbaar voor elke onderneming, bedrijven met veel vacatures of slecht een enkele per jaar. Wij laten jou excelleren in recruitment. Zelf werven met pit!  Wil jij dit ook?

Arbeidsmarktcommunicatie

De werken-bij website biedt uiteenlopende mogelijkheden om zelf content aan te maken en te beheren. Hierdoor heb je volledige vrijheid om je op jouw wijze te profileren als werkgever en te laten zien waar je als organisatie voor staat. Dit biedt de mogelijkheid om je Employerbrand te presenteren en op jouw unieke wijze aan te geven hoe jouw organisatie zich onderscheidt.

Medewerker verhalen

Geef jouw toekomstige nieuwe collega’s alvast een kijkje in de keuken door te laten zien wie bij jou werkt. De huidige medewerkers kunnen zichzelf presenteren en aangeven waarom zij het werken bij jouw organisatie zo fantastisch vinden.

Uitgebreide vacature pagina

De werken-bij website biedt een zeer overzichtelijke vacature overzichtspagina. Op deze overzichtspagina wordt in één oogopslag duidelijk welke vacatures binnen jouw organisatie open staan. De zoekfilters zorgen ervoor dat de kandidaat gerichter op zoek kan naar zijn/haar gewenste vacature.

Koppeling met een ATS

Vanzelfsprekend is het mogelijk om een website van ons te koppelen met elk Applicant Tracking Systeem of een Human Resources Informatie Systeem waar jullie mee werken.

Prettig CMS

Wij maken gebruik van het Content Management Systeem van WordPress. Hiermee kun je volledig zelf op elk gewenst moment de content op de website toevoegen, bijwerken en indien nodig verwijderen. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van teksten en het toevoegen van foto’s en filmpjes.

SEO

Onze werken-bij websites zijn ingericht voor een optimale vindbaarheid in de Google zoekresultaten. Hoge ranking van je recruitmentsite in Google door WordPress technologie, de meeste gebruikte wereldwijde standaard, geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

Corporate site

Op de werken-bij website kun je jouw bezoekers doorverwijzen naar de corporate website van jouw organisatie. De werken-bij website blijft zodoende volledig gericht op recruitment.

Voorbeeldcases

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Heeft jouw bedrijf ook werken-bij website nodig!
Als je meer wilt weten over één van onze cases, onze werkwijze en even van gedachten wilt wisselen of we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Overige diensten

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!