Werken-bij website

Laat zien wie je bent en dat je mooie vacatures hebt, maak je bedrijf zichtbaar met een sterke werken-bij website!

Werken-bij website

Pinch of Pepper maakt het mogelijk om zelf succesvol en professioneel personeel te werven met een werken-bij website. Een website, puur gericht om je bedrijf zichtbaar te maken in de arbeidsmarkt. Ons doel is om bedrijven te laten excelleren in recruitment. Jij weet het beste wat jouw organisatie zoekt en wat jouw bedrijf uniek maakt, je vertelt ons wat dit precies is. Dit vormt jouw online identiteit, jouw werkgeversmerk. Wil jij dit ook?

Een werken-bij website is vaak het eerste dat een kandidaat van een organisatie ziet. Wij verzorgen dit persoonlijke digitale visitekaartje. Een werken-bij website moet aan speciale eisen voldoen. De optimale inrichting van je werken-bij website vraagt om kennis van recruitment en het online gedrag van sollicitanten. En dat hebben wij.

Wij ontwikkelen voor jou een technisch hoogstaand en zeer attractieve werken-bij site, waarbij jezelf je vacatures kan managen en tevens de regie behoud van het complete sollicitatieproces en candidate journey. Naast de mogelijkheid om hier al je vacatures te plaatsen kun je met onze werken-website direct je employerbrand communiceren via alle populaire Sociale Media. Met deze visie willen wij recruitment weer bereikbaar maken voor elke onderneming. Bedrijven met veel vacatures of slecht een enkele per jaar. Maar hoe zijn onze sites opgebouwd?

Functionaliteiten werken-bij site

De opbouw van de werken-bij website zit functioneel en visueel zodanig in elkaar dat hij werkt op een tablet en smartphone. Het responsive design van de website zorgt ervoor dat alle pagina’s te openen en goed zichtbaar zijn, inclusief beeld en video materiaal en de mogelijkheid om te solliciteren.

Arbeidsmarktcommunicatie

De werken-bij website biedt uiteenlopende mogelijkheden om zelf content aan te maken en te beheren. Hierdoor heb je volledige vrijheid om je op jouw wijze te profileren als werkgever en te laten zien waar je als organisatie voor staat. Dit biedt de mogelijkheid om je Employerbrand te presenteren en op jouw unieke wijze aan te geven hoe jouw organisatie zich onderscheidt.

Medewerkersverhalen

Geef jouw toekomstige nieuwe professionals alvast een kijkje in de keuken door te laten zien welke enthousiaste en tevreden medewerkers reeds werkzaam zijn binnen jouw organisatie. De huidige medewerkers kunnen middels een testimonial zichzelf presenteren en aangeven waarom zij het werken bij jouw organisatie zo fantastisch vinden.

Uitgebreide vacature pagina

De werken-bij website biedt een zeer overzichtelijke vacature overzichtspagina. Op deze overzichtspagina wordt in één oogopslag duidelijk welke vacatures binnen jouw organisatie open staan. De zoekfilters zorgen ervoor dat de kandidaat gerichter op zoek kan naar zijn/haar gewenste vacature. Vanuit de vacature detailpagina heb je legio mogelijkheden om diverse gerelateerde vacatures te tonen waardoor je het voor de sollicitant nóg makkelijker maakt in zijn/haar zoektocht naar de gewenste vacature.

Sollicitatieformulieren

Het is van groot belang dat de sollicitatie ervaring van jouw toekomstige collega’s optimaal is wanneer de sollicitant op de solliciteer-button klikt. We geven de sollicitant een optimale sollicitatie ervaring.

Koppeling met een ATS

Vanzelfsprekend is het mogelijk om een website van ons te koppelen met elk Applicant Tracking Systeem of een Human Resources Informatie Systeem waar jullie mee (willen) werken.

Direct contact

De werken-bij website biedt de mogelijkheden om in contact te komen en te blijven met bezoekers en uiteindelijk nieuw talent binnen jouw organisatie. Op deze manier bouw je een Talent Pool en dus een relatie op met geïnteresseerde kandidaten voor de organisatie.

Prettig CMS

Wij maken gebruik van het Content Management Systeem van WordPress. Hiermee kun je volledig zelf op elk gewenst moment de content op de website toevoegen, bijwerken en indien nodig verwijderen. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van teksten en het toevoegen van foto’s en filmpjes.

Social Media

De werken-bij website biedt een volledige integratie met Instagram, YouTube LinkedIn, Facebook en Google+. Hierdoor kun je bijvoorbeeld video’s van jouw organisatie en/of andere gerelateerde Facebook/ Instagram/ YouTube video’s op een eenvoudige manier presenteren op de werken-bij website

SEO

Onze werken-bij websites en technologieën zijn ingericht voor een optimale vindbaarheid in de Google zoekresultaten. Hoge ranking van je recruitmentsite in Google door WordPress technologie, de meeste gebruikte wereldwijde standaard, geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

Corporate site

Op de werken-bij website kun je jouw bezoekers doorverwijzen naar de corporate website van jouw organisatie. De werken-bij website blijft zodoende volledig gericht op recruitment.

Kunnen wij je ondersteunen?

Voorbeeldcases

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Pictures
Pictures

Werken-bij website

Heeft jouw bedrijf ook werken-bij website nodig!

Als je meer wilt weten over één van onze cases, onze werkwijze en even van gedachten wilt wisselen of we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Overige diensten

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!