Recruitment Support

Geef je recruitment een extra boost en vul die lege stoelen!

Recruitment Support op uurbasis

Je bent al even bezig om je vacatures in te vullen, ze staan op je website en je deelt ze binnen je netwerk. Maar niet alleen de sollicitaties komen binnen, ook de vragen van de sollicitanten over de vacature en de procedure komen op je af. Je kunt wel wat Recruitment Support gebruiken, want je kostbare tijd wil je hier niet aan verspillen. Deze complete handeling nemen we van je over en dit doen wij op uur-basis. Om de bureaus, die de allerbeste kandidaat denken te hebben, maar niet te vergeten. Wij geloven namelijk niet in de verouderde methode die de werving&selectie en detachering branche hanteert. Wij zorgen dat jouw werving goed gaat, daarbij zijn alle sollicitaties ‘van’ jullie. Anonieme C.V.’s en de eigenaarschap claimen van een sollicitant vinden wij heel kwalijk. Net als de Werving & Selectie fees op basis van een jaarsalaris of lange detacheringsperiode met torenhoge uurtarieven…  Startfee?  Nee!  StartFREE!

Hoe werkt dat dan?

Je betaalt alleen voor de uren die je van ons afneemt. Jij houdt zelf de regie over je recruitment, waarbij wij ondersteunend zijn aan jou. Dit maakt dat wij zeer efficiënt met elkaar samenwerken. Dat is onze visie. Het is transparant en onafhankelijk want wij hebben geen enkel belang dat een bepaalde kandidaat bij je start. Wij willen dat jouw vacature wordt ingevuld met de best beschikbare kandidaat. Dus wat doen we voor je?

  • Wij beoordelen alle binnengekomen sollicitaties op de gestelde eisen;
  • De sollicitatiegesprekken plannen we voor je in;
  • Wij geven onafhankelijk advies op de ontvangen C.V.’s;
  • Bij de selectiegesprekken ondersteunen wij en geven je advies.

Maar soms is het bovenstaande nog niet genoeg in de zoektocht naar talent, soms moet je extra zoekkracht en tijd inzetten om tot de invulling van je vacature te komen. Dan treden wij voor je op als jouw persoonlijke recruiter. Een Corporate Recruiter, net als de grote jongens, maar nu voor het MKB!

Kunnen wij je ondersteunen?

Overige diensten

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Brand!