Recruitment Support

Geef je recruitment een extra boost en vul die lege stoelen!

Recruitment Support op uurbasis

Je bent al even bezig om je vacatures in te vullen, ze staan op je website en je deelt ze binnen je netwerk. Maar niet alleen de sollicitaties komen binnen, ook de vragen van de sollicitanten over de vacature en de procedure komen op je af. Je kunt wel wat Recruitment Support gebruiken, want je kostbare tijd wil je hier niet aan verspillen. Deze complete handeling nemen we van je over en dit doen wij op uur-basis.

Hoe werken wij?

Je betaalt alleen voor de uren die wij voor je werken. Jij houdt zelf de regie over je recruitment, waarbij wij ondersteunend zijn aan jou. Dit maakt dat wij zeer efficiënt met elkaar samenwerken. Het is transparant en onafhankelijk want wij hebben geen enkel belang dat een bepaalde kandidaat bij je start. Wij willen dat jouw vacature wordt ingevuld met de best beschikbare kandidaat. Dus wat doen we voor je?

  • Wij beoordelen alle binnengekomen sollicitaties op de gestelde eisen;
  • De sollicitatiegesprekken plannen we voor je in;
  • Wij geven onafhankelijk advies op de ontvangen C.V.’s;
  • Bij de selectiegesprekken ondersteunen wij en geven je advies.

Referenties checken

Yes! Je vacature lijkt bijna ingevuld, je hebt twee fantastische kandidaten, maar wie van de twee past nu het beste bij je bedrijf? Hier kom je achter door één of meerdere referenties te checken. Je hebt met meerdere factoren rekening te houden die allemaal van belang zijn om de juiste keuze en match te maken. Uiteraard is dat de functie-inhoud, hier heb je de kandidaten al op getoetst, maar hoe presteert iemand in een team? Hoe gaat de kandidaat om met de dagelijkse routine binnen een bedrijf? Past de kandidaat goed binnen de huidige samenstelling van je organisatie of de afdeling? Je hebt een goed gevoel, maar je wilt toch die extra zekerheid. Dan is het mogelijk om een uitgebreide referentie na te laten trekken middels ons beproefde format. Maar ook alle aspecten die jij belangrijk vindt en een extra bevestiging over wilt hebben worden (nóg) eens gecontroleerd. Je ontvangt hiervan alle gespreksverslagen en een onafhankelijk advies. Dit voeren wij uit voor een vast bedrag.

Maar soms is het bovenstaande nog niet genoeg in de zoektocht naar talent, soms moet je extra zoekkracht en tijd inzetten om tot de invulling van je vacature te komen. Dan treden wij voor je op als jouw persoonlijke recruiter.

Kunnen wij je ondersteunen?

Voorbeeldcases

Pictures
Pictures

Recruitment Support

Overige diensten

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!