Vacaturemarketing

Laat zien dat je nieuwe en uitdagende vacatures hebt!

Vacaturemarketing

Wij zorgen ervoor dat je vacatures op de juiste Sociale Media zichtbaar zijn. Dáár waar je doelgroep zit. Voor jouw vacature maken wij een maatwerk vacaturemarketing campagne. Dit doen we middels intelligente en gerichte Social Media campagnes en hierdoor komt je doelgroep in aanraking met je vacature en employerbrand. Dus ben je opzoek naar een specifieke kandidaat in een bepaalde, regio, werkervaring, opleiding etc. Dan krijgen alleen die mensen die voldoen aan het opgegeven profiel (jouw doelgroep) de vacatureadvertentie te zien.

Hiervoor zetten wij onder andere Facebook, Instagram, LinkedIn en Google+ in. Een interessant feit is dat er dagelijks zo’n 11 miljoen Nederlanders actief zijn op deze Social Media. Je kan hierdoor stellen dat vrijwel de gehele beroepsbevolking hier actief is. Zij zijn dus direct bereikbaar voor je vacatures en employerbrand. Van alle kandidaten die zeer goed passen op je vacature is 75% latent op zoek. Je bereikt hierdoor actief én latent werkzoekenden, dit is een gigantisch aantal die jij nu ook kan bereiken! Bereik deze groep en benut de mogelijkheid van alle sociale interacties die mogelijk zijn door te delen, liken en taggen.

Wat gaan we voor je doen?

Wij voeren per kanaal een doelgroep analyse voor je uit, samen bepalen we welke we gaan inzetten. Wij maken een mooi ontwerp en visueel design voor je campagne, vervolgens bepaal je zelf wat je ‘klikbudget’ voor de advertentie is, zo houd jijzelf de kosten in de hand, want je kan de advertentie stoppen op het moment dat jij wenst. Je betaalt dus nooit te veel.

Wat zetten we in?

  • Facebook, via Facebook zetten we targetted vacaturecampagnes in. We voeren een doelgroep analyse uit, campagne design en doelgroeptargetting.
  • Instagram, via Instagram zetten we targetted vacaturecampagnes in. We voeren een doelgroep analyse uit, campagne design en doelgroeptargetting.
  • LinkedIn, we zetten je vacature uit bij je doelgroep met een gerichte campagne op Linkedin
  • Google+/ Google Advertising

Kunnen wij je ondersteunen?

Voorbeeldcases

Pictures
Pictures

Vacaturemarketing

Overige diensten

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!