Pictures

Een aansprekende website om de arbeidsmarkt te benaderen

Werken-bij website, Vacatureteksten schrijven, Employerbrand ontwikkeling

Een nieuwe werken-bij website

Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda is een totaalaannemer, vanuit Drunen en Breda werken zij met 60 collega’s aan uitdagende projecten. Een bouwbedrijf dat in elke fase van de bouw ingezet kan worden, zoals planontwikkeling, renovaties, onderhoud en nieuwbouw. En dit gebeurt weer volop, de totale branche is uit een diep dal gekropen en dat is overal in Nederland zichtbaar. Er wordt weer veel gebouwd en deze groei zorgt voor veel vacatures. Daarom hebben ze gekozen voor een werken-bij website van Pinch of Pepper die bijdraagt aan deze groei.

Een aansprekende uitstraling en inkijk in de cultuur.

De werken-bij website is gepersonaliseerd en aangepast aan de huisstijl van De Wit Drunen/ Breda. Mooie kleuren, goede foto’s en menu-aanpassingen in hun stijl. Dit alles is verwerkt in de website om het toekomstig bouwkundig talent te laten zien hoe het is om bij Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda te komen werken. Het is een website naast de ‘’normale’’ website. Zo hou jij de focus van de sollicitant vast bij jouw bedrijf. Even geen afleiding maar 100% aandacht om te laten zien hoe het is om bij Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda te werken.

Employerbrand en vacatures

Het employerbrand is ontwikkeld door uitgebreide gesprekken te hebben met de medewerkers. De belangrijkste kernwaarden en zaken uit de cultuur zijn op deze manier naar boven gekomen en verwerkt op de website. Hetzelfde gold voor de vacatures, deze zijn herschreven en geven nu een beter beeld van de functie en wat je kan verwachten als je kiest voor Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda.

 

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!