Pictures

Interim Recruitment voor CFS Nederland

Vacatureteksten schrijven, Interim Recruitment

Je klant helpen bij recruitment kan verwarrend éénvoudig zijn…

Interim Recruitment begint bij het leren kennen van je klant en het inventariseren van de vacature wensen. Wat speelt er binnen het bedrijf? Wat houdt de functie in? En wie past het beste binnen de organisatie? Zomaar een aantal vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je een vacaturetekst opstelt. Met deze informatie is de vacaturetekst geschreven voor de procedure. De vacature is geplaatst en binnen 24 uur hadden wij al meerdere, kwalitatief erg goede CV’s ontvangen! 10 dagen later waren de afwijzingen verstuurd, de gesprekken in gepland en gevoerd op locatie van CFS Nederland. Zoals je vaker ziet krijg je tóch nog een heel goede sollicitant later in de procedure. Gelukkig kenmerkt CFS Nederland zich als een flexibel bedrijf, een goede kandidaat past altijd in de agenda. We waren heel erg blij met onze beslissing om deze sollicitant uit te nodigen. Het gesprek was erg positief, we kregen goede antwoorden en scherpe vragen terug. Een week later zaten we weer samen, maar nu voor het arbeidscontract.

Voorbereiding

  • We hadden ons als doel gesteld deze vacature binnen 4 weken te vervullen;
  • Vooraf bespreken we de rolverdeling in de gesprekken;
  • Vooraf hebben wij een vragenlijst opgesteld voor de gesprekken.

Resultaat Interim Recruitment

Het resultaat is duidelijk, CFS Nederland heeft haar vacature ingevuld. Maar waar we allebei heel tevreden over zijn is de transparantie in de dienstverlening naar elkaar. G

Meer weten?

Als je meer wilt weten over deze case of als je nieuwsgierig bent naar deze dienst van Pinch of Pepper Interim, neem dan contact met ons op!

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!