Pictures

Een werken-bij website voor Sprangers, een bouwbedrijf met een historie van 222 jaar !

Employerbrand ontwikkeling, Werken-bij website

Een nieuwe werken-bij website

-edit- 1 juli 2020 is Sprangers Bouwbedrijf failliet verklaard, dit neemt niet weg dat we trots zijn op de voorbije samenwerking en het resultaat hiervan.
Sprangers bouwt voor haar klanten vanuit Breda, Amsterdam, Terneuzen en Delft architectonische hoogstandjes van woningbouw, hoogbouw tot utiliteit. Een bedrijf met een historie van 222 jaar. Ze zijn waarschijnlijk zelfs het oudste bouwbedrijf in Nederland dat sinds de oprichting in 1796 nog in handen is van de familie Sprangers. En wij hebben voor Sprangers de werken-bij website mogen bouwen! Sprangers is een gezonde organisatie en door de economische groei zoeken ze weer veel nieuwe collega’s. Daarom hebben ze gekozen voor een werken-bij website van Pinch of Pepper die bijdraagt aan deze groei.

Een maatwerk koppeling met HRoffice

Voor Sprangers is een koppeling gebouwd, hiermee kunnen de vacatures zeer gemakkelijk vanuit het HR systeem (HRoffice) op de website worden geplaatst. Sollicitanten die op een vacature reageren worden direct in het ATS (Applicant Tracking Systeem) geplaatst. Hiermee houdt Sprangers goede controle over alle lopende solicitatieprocessen.

Een eigen design en uitnodigende ‘’candidate journey’’.

De werken-bij website is gepersonaliseerd en aangepast aan de huisstijl van Sprangers. Mooie kleuren, goede foto’s en aanpassingen in hun stijl. Dit alles is verwerkt in de werken-bij website om het toekomstig bouwkundig talent te verleiden om bij hun te komen werken. Het is een website naast de ‘’normale’’ website. Zo hou jij de focus van de sollicitant vast bij jouw bedrijf. Even geen afleiding maar 100% aandacht voor Sprangers als werkgever.

Employerbrand en Sollicitatieproces

Het employerbrand is ontwikkelt door uitgebreide gesprekken met de medewerkers. De belangrijkste kernwaarden en zaken uit de cultuur zijn onderzocht en op de werken-bij website verwerkt. Het was heel goed te merken dat Sprangers haar cultuur en kernwaarden helder heeft. In meerdere gesprekken werd het goede teamwerk genoemd, hulpvaardigheid onderling en de fijne (werk)sfeer die door de directie wordt gecreëerd. Sprangers is trots op haar medewerkers en het werk dat zij verrichten. Dit is zichtbaar op de werken- bij website.

 

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!