Pictures

Eén recruitment website om het sollicitatieproces te structureren.

Werken-bij website

Een centraal punt voor het sollicitatieproces, met een werken-bij website

Wat een spectaculair bedrijf is de SIS Leisure Goup! Ze staan bekend als dé organisatie waar je naartoe moet voor een adrenaline verhogende en sportieve indoor activiteit. Dit doen ze onder de volgende bedrijfsnamen;

  • Indoor Skydive Roosendaal;
  • Skidôme Rucphen/ Terneuzen;
  • Ice-kart Rucphen.

Aan aandacht geen gebrek, want de aantrekkingskracht van de SIS Leisure Group als werkgever is goed. Gave activiteiten plus een sterk imago maakt dat ze goed in staat zijn om zelf te werven. Maar hier zat ook een spanningsveld. Eén bedrijf met 4 locaties, 3 bedrijfsnamen én 3 websites. Dit maakte de arbeidsmarktcommunicatie en het sollicitatieproces onduidelijk. Dit kan beter was de gedachte.

Een eigen uitstraling en een blik ín het bedrijf

De werken-bij website staat vol toffe foto’s en is aangepast aan de huisstijl van de SIS. Persoonlijke kleuren, goede foto’s en menu-aanpassingen in hun stijl. SIS Leisure Group heeft zelf de teksten aangeleverd voor de werken-bij website. Veel informatie stond namelijk al op de bestaande websites. Deze content is door ons verwerkt in het CMS. Alles in de recruitment-website staat in het teken om hun recruitmentproces te ondersteunen. Ze laten goed zien hoe het is om bij SIS Leisure, op één van de 4 locaties te werken.

De candidate journey is overzichtelijk

Op de websites van de SIS Leisure Group staan de links naar hun vacatures en de vacaturepagina nu prominenter in beeld. Zo bieden zij de sollicitant nu een prettige sollicitatiebeleving. Met twee muisklikken heb je nu jouw vacature gevonden. Je C.V. mail je snel met het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over de verschillende functies en locaties, dan biedt we werken-bij website de informatie die je wilt zien. Even geen afleiding van zakelijke communicatie, maar 100% aandacht voor de sollicitant. Laat zien hoe het is om als Skileraar of als Ice-Kart Marshall te werken!

Reactie SIS Leisure Group, Dorien Hereijgers

“In deze turbulente tijd is het van belang dat je je als werkgever duidelijk profileert, het belang van de inhoud van de vacature verdwijnt naar de achtergrond. Je moet jezelf als werkgever op de kaart zien te zetten! Daar biedt deze werken-bij website de perfecte mogelijkheden voor. We voelen ons iedere keer heel trots als we de website bekijken. En hopelijk straalt dat af op de potentiële kandidaten die we proberen te ”triggeren” zich bij ons te melden voor een sportieve job!”

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!