Pictures

Gamko Drankenkoelingen, hun nieuwe werken-bij website

Employerbrand ontwikkeling, Werken-bij website

Een werken-bij website

Gamko groeit momenteel hard, daarom hebben ze gekozen voor een werken-bij website van Pinch of Pepper. Een website die bijdraagt aan personele groei. Vanuit Etten-Leur biedt Gamko haar klanten de best mogelijke Drankenkoeling en Horecakoeling-oplossingen voor in de keuken. Een heerlijk gekoeld drankje is een must voor elke horeca-ondernemer, een betrouwbaar en kwaliteitsproduct, dat is wat Gamko maakt. Daarom past Gamko altijd hoogwaardige en innovatieve technieken toe. Deze technieken geven je alle voordelen van een top-installaties en een laag energieverbruik. Door deze technische voorsprong is Gamko een gezonde organisatie en zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s.

Een eigen design met een helder sollicitatieproces

De werken-bij website is compleet gepersonaliseerd en aangepast aan de huisstijl van Gamko. Mooie kleuren, goede foto’s en menu-aanpassingen in hun stijl. Dit alles is verwerkt in de werken-bij website om het toekomstig (technisch) talent te laten zien wat werken bij Gamko betekent. Het is een website naast de ‘’normale’’ website. Zo hou jij de focus van de sollicitant vast bij jouw bedrijf. Even geen afleiding, maar 100% aandacht voor Gamko als werkgever. Deze insteek resulteert in een sterk werkgeversmerk, waarvan de sfeer voelbaar is. Vanaf de website kan gestart worden met de arbeidsmarktcommunicatie en vacaturemarketing. Hier vind je hun huidige vacatures.

Employerbrand ontwikkeling

Het employerbrand is ontwikkelt door gesprekken te voeren met de medewerkers. Met behulp van de gesprekken zijn de belangrijkste kernwaarden en zaken uit de cultuur onderzocht. Vervolgens is dit na feedback door de klant door ons verwerkt op de website. Het was heel goed te merken dat de cultuur en kernwaarden bij Gamko leven bij haar personeel. In meerdere gesprekken werd het goede teamwerk benoemd, de hulpvaardigheid onderling en de fijne (werk)sfeer. Gamko is trots op haar medewerkers en het werk dat zij verrichten, dit voel je goed. Dit is zichtbaar gemaakt op de werken-bij website van Gamko. Het is niet voor niks dat ze binnen één dag alle kwalitatieve sollicitaties ontvingen!

Reactie Chantal, HR Manager Gamko

De werken bij Gamko website wordt goed ontvangen door sollicitanten maar ook intern door onze eigen medewerkers. Je geeft een andere inkijk in je organisatie en hoe het is om bij ons te werken. Pinch of Pepper is een prettige partner om mee samen te werken. Ze denken mee en geven daar waar nodig gevraagd en ongevraagd advies!

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!