Pictures

Van Dijnsen Installatiewerken en Beveiligingen, hun nieuwe werken-bij website

Werken-bij website, Employerbrand ontwikkeling

Een werken-bij website

Van Dijnsen groeit momenteel hard, daarom hebben ze gekozen voor een werken-bij website van Pinch of Pepper. Een website die bijdraagt aan personele groei. Vanuit Breda biedt Van Dijnsen haar klanten de best mogelijke technische installaties en beveiligingssystemen. Een comfortabel klimaat zorgt namelijk voor een gezond en veilig gevoel bij jouw medewerkers en klanten. Of natuurlijk in je eigen woning. Om deze reden past Van Dijnsen altijd hoogwaardige en innovatieve technieken toe. Deze technieken geven je alle voordelen van klimaat-vriendelijke installaties en een laag energieverbruik. Door deze technische voorsprong is Van Dijnsen een gezonde organisatie en zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s.

Een eigen design met een helder sollicitatieproces

De werken-bij website is compleet gepersonaliseerd en aangepast aan de huisstijl van Van Dijnsen. Mooie kleuren, goede foto’s en menu-aanpassingen in hun stijl. Dit alles is verwerkt in de werken-bij website om het toekomstig technisch talent te verleiden bij Van Dijnsen te komen werken. Het is een website naast de ‘’normale’’ website. Zo hou jij de focus van de sollicitant vast bij jouw bedrijf. Even geen afleiding, maar 100% aandacht voor Van Dijnsen als werkgever. Deze insteek resulteert in een sterk werkgeversmerk, waarvan de sfeer voelbaar is. Vanaf de website kan gestart worden met de arbeidsmarktcommunicatie en vacaturemarketing. Hier vind je hun huidige vacatures.

Employerbrand ontwikkeling

Het employerbrand is ontwikkelt door gesprekken te voeren met de medewerkers. Met behulp van de gesprekken zijn de belangrijkste kernwaarden en zaken uit de cultuur onderzocht. Vervolgens is dit na feedback door de klant door ons verwerkt op de website. Het was heel goed te merken dat de cultuur en kernwaarden bij Van Dijnsen leven bij haar personeel. In meerdere gesprekken werd het goede teamwerk benoemd, de hulpvaardigheid onderling en de fijne (werk)sfeer. Van Dijnsen Installatiewerken en Beveiligingen Breda is trots op haar medewerkers en het werk dat zij verrichten, dit voel je goed. Dit is zichtbaar gemaakt op de werken-bij website van Van Dijnsen. Het is niet voor niks dat ze binnen één dag alle kwalitatieve sollicitaties ontvingen!

Reactie Van Dijnsen, Dana.

De samenwerking met Frank, Pinch of Pepper verliep erg prettig. Zijn enthousiasme en creativiteit hielp ons in het voortraject om een werken-bij website neer te zetten die past bij de hedendaagse manier van werk zoeken, maar ook bij onze organisatie. Onze vragen werden snel en uitgebreid beantwoord waardoor wij nu niet alleen een mooie website hebben, maar deze ook goed zelf kunnen blijven actualiseren. Frank, bedankt!

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!