Pictures

Een maatwerk design Werken-bij website voor Eindhoven Airport

Werken-bij website

Maatwerk voor Eindhoven Airport

Eindhoven Airport had voorheen beperkte ruimte op haar corporate website om haar unieke werkgeversmerk te tonen aan de arbeidsmarkt. Gezien de groei die zij meemaken was het tijd voor een werken-bij website naast de corporate website, een website die voornamelijk het doel heeft om reizigers te informeren. werkenbij.eindhovenairport.nl is 100% gericht op de arbeidsmarkt.

Kandidaat centraal gesteld

De kandidaat staat centraal en wordt de informatie die een sollicitant zoekt prominent in beeld gebracht. De nieuwste vacatures ontgaan je niet en met een zoek- en filterfunctie zie je snel of deze geweldige werkgever dé baan heeft voor jou. Staat jouw droombaan op Werken-bij Eindhoven Airport niet open en wil je toch werken op deze luchthaven? Daar is goed over nagedacht met een jobalert en het kunnen versturen van een open sollicitatie.

Vacatures en partnervacatures

Eindhoven Airport is een luchthaven, maar op een luchthaven gebeurt zoveel meer dan alleen het organiseren van vluchten. Eindhoven Airport heeft als bedrijf ook de taak van een regie-organisatie. Alle vacatures van hun samenwerkingspartner staan ook op de werken-bij website. Al deze bedrijven dragen ook bij aan de reisbeleving, want terwijl jij wacht en geniet van je Starbucks koffie, zit je in een door G4S beveiligde terminal. Op dat moment wordt je koffer door een medewerker van Viggo ingeladen. Tezamen werken zij aan een succesvolle organisatie. Er is een subtiel onderscheid gemaakt in de kleurstelling tussen eigen vacatures en partnervacatures die op de website staan. Solliciteren natuurlijk gaat op dezelfde manier.

Content met name visueel

Een maatwerk design geheel in deze tijd en perfect passend bij de corporate website. Laat dat maar aan ons over. Er is gekozen voor veel visuele content middels mooie foto’s, beknopte pakkende teksten die het employerbrand van Eindhoven Airport weergeven. Hier wil jij toch óók werken!
Door het intuïtieve CMS van WordPress is alles zeer gemakkelijk aan te passen door de klant.

Complimenten collega’s

Niets is mooier als je van Eindhoven Airport hoort dat de complimenten van binnen en buiten de organisatie binnenstromen.

 

Tessa:
We waren op zoek naar iets bijzonders, een werken-bij website die een goede weergave geeft van hoe gaaf het is om te werken bij Eindhoven Airport. Door middel van een eerlijk advies en transparante communicatie staat er nu een website die uitstraalt waar we voor staan en wie we zijn. Bedankt Pinch of Pepper voor de prettige samenwerking!

Ook toe aan een beetje peper?

Wat wij willen? Jou beter maken in het werven van nieuwe medewerkers, maar dit doen we samen, daar geloven wij in!
Wij zijn Pinch of Pepper. Kunnen wij je helpen?

Spice up your Recruitment!